Daklekkage opsporen! Lekdetectie: bel 06-518 20 333

Daklekkage opsporen? Zonder hak- en breekwerk! Neem meteen contact op met een lekdetectie expert van waterschadedetectie.nl!

Uw daklekkage opsporen! Wij voeren lekdetectie uit in heel Nederland!

Niks is zo vervelend als een lek, bijvoorbeeld een daklekkage, want het is vaak moeilijk te achterhalen waar de bron van het lek zich bevindt! Waar komt het waterlek vandaan? Wie kan mij zo snel mogelijk helpen met de daklekkage opsporen? Dit zijn de vragen die Waterschadedetectie.nl doeltreffend en accuraat voor u kan oplossen. U wilt zo snel mogelijk van uw lek af! Bel ons dan direct op of laat u bellen door onze medewerkers om direct een afspraak te maken dan kunnen we het lek gaan opsporen.

Ons werkterrein waar we de daklekkage opsporen

Ons werkterrein is zeer breed en beslaat zowel particuliere huishoudens als het MKB.
Door onze ligging beslaan wij geheel Nederland.

Onze werkwijze omtrent lekkage detectie en daklekkage opsporen

U kunt ons meteen bellen of u vult meteen het offerte of contactformulier in. U ontvangt van ons een offerte. Na uw goedkeuring plannen we direct een afspraak.

Voor de lekdetectie bijvoorbeeld daklekkage opsporen maken wij gebruik van gespecialiseerde apparatuur en speciale technieken, zoals thermografisch scannen, endoscopie en kleurdetectie. Lekdetectie, onder andere daklekkage opsporen doen wij met de modernste technieken. Door toepassing van een combinatie van deze technieken kan onze specialist de plaats van een verborgen lek snel, nauwkeurig, kostenbesparend en met minimale schade aan wanden en vloeren vaststellen dus zonder hak- of breekwerk. Door deze snelle en nauwkeurige aanpak zorgen wij niet alleen voor weinig overlast voor u of de bewoner, maar het beperkt tegelijk ook de kosten voor materiaal en arbeid in verband met het herstel van het lek.

Na de lekdetectie ontvangt u een uitgebreide rapportage met foto’s

Binnen 48 uur nadat het lek is opgespoord ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage met al onze bevindingen die we tijdens het daklekkage opsporen proces hebben opgedaan compleet met foto’s. Tevens is het mogelijk om een opgave te maken voor de herstelwerkzaamheden om de schade te repareren die ontstaan is door het lek.

Dankzij onze lekopsporingstechnieken kunnen wij onder andere uw daklekkage opsporen

• Met lekdetectie daklekkage opsporen.
• Met lekdetectie cv lek vinden.
• Met lekdetectie in huis lek vinden.
• Met lekdetectie kelder lek vinden.
• Met lekdetectie vloerverwarming lek vinden.
• Met lekdetectie plat daklekkage opsporen.
• Met lekdetectie vochtdoorslag lek vinden.
• Met lekdetectie koude brug lek vinden.
• Met lekdetectie energieverlies lek vinden.
• Met lekdetectie warmteverlies lek vinden.
• Met lekdetectie riolering lek vinden.
• Met lekdetectie dakgoot lek vinden.
• Met lekdetectie waterleiding lek vinden.
Dit zijn slechts een aantal van al de lekken die wij kunnen vinden met onze lekdetectietechnieken.

De rook gasmethode wordt onder andere toegepast bij daklekkage opsporen

De rook gasmethode wordt door een specialist in daklekkage opsporen uitgevoerd op platte daken. De dichte mist kan ontsnappen door openingen in de dakbedekking en is goed zichtbaar over een groot oppervlak.

Specialist lekdetectie over het onderwerp daklekkage opsporen

Hierbij maakt onze specialist in daklekkage opsporen gebruik van onze UV traceer lamp met kleurstof. Vaak zit het probleem in de aansluiting van een dak. Hierbij is de expertise van onze inspecteur van groot belang. We kunnen ook een rooktechniek toepassen om het dak lek te vinden. Door deze speciale technieken kunnen wij zonder hak en breekwerk dedaklekkage opsporen. Wilt u doeltreffend uw daklekkage opsporen, neem dan direct contact met ons op.

Afspraak maken

Bel ons direct en vul het offerte aanvraagformulier in op deze website. Het onderzoek, de daklekkage opsporen zal ongeveer 2 tot 3 uur in beslag nemen. Tijdens het daklekkage opsporen zullen we alle nodige technieken toepassen. Op de pagina “Specialist lekkage detectie” kunt u zien welke technieken wij ter beschikking hebben.

U krijgt deskundig advies

Na het daklekkage opsporen nemen wij direct de resultaten met u door om het probleem snel en doeltreffend op te lossen.

De herstelwerkzaamheden

In overleg met u kunnen direct herstelwerkzaamheden worden opgestart.

De oplossing

Als eenmaal de bron is gedetecteerd tijdens het daklekkage opsporen kunnen we overgaan tot reparatie.

Het grote voordeel van Waterschadedetectie.nl is dat het een onderdeel is van aannemerij RJ Stigter Bouw BV. Door onze expertise in lekdetectie, herstelwerkzaamheden en bouwkundig ervaring kunnen wij snel uw probleem oplossen. In tegenstelling tot onze collega´s. Zij moeten vaak een ander bedrijf inschakelen om uw probleem op te lossen. Bij ons is dat verleden tijd. U hoeft dus niet langer te wachten en er kan direct begonnen worden met het repareren van de daklekkage schade.

Verzekeringsmaatschappij

Het is heel belangrijk dat u van te voren ook uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon contacteert. U krijgt in de meeste gevallen de waterschade van uw daklekkage en de eventuele reparatie werkzaamheden vergoed. Wij werken nauw samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze services of om in contact te komen met een van onze lekdetectie specialisten, kunt u bellen met: 06-518 20 333, mailen naar info@waterschadedetectie.nl of vul het contactformulier op deze website in. Door middel van onze lekdetectie technieken kunnen wij de daklekkage doeltreffend en accuraat opsporen zonder hak- of breekwerk! Waterschadedetectie.nl is een onderdeel van RJ Stigter Bouw BV, een aannemer met 21 jaar ervaring.