Specialist lekkage detectie met de nieuwste technieken!

Waterschadedetectie.nl specialist lekkage detectie. Wij sporen het lek snel op zonder hak- en breekwerk! Bel direct 06 518 20 333.
Waterschadedetectie.nl de specialist lekkage detectie met de nieuwste technieken!

Specialist lekkage over lekkage detectie technieken

Wij maken gebruik van gespecialiseerde apparatuur en speciale technieken, zoals thermografisch scannen, akoestisch detail detectie, UV traceer detectie en onder andere endoscopie en kleurdetectie. Deze methodes kunnen op het gebied van lekdetectie het kleinste lek opsporen. Deze stellen nieuwe maatstaven op het gebied van lekdetectie. Hiermee spoort de specialist lekkage detectie technieken onder andere uw lek op. Door de toepassing van een combinatie van deze lekdetectie technieken kan onze specialist lekkage detectie technieken de plaats van het verborgen lek snel, nauwkeurig, kostenbesparend en met minimale schade aan wanden en vloeren vaststellen. Door deze snelle en nauwkeurige aanpak zorgen wij niet alleen voor minimale overlast voor u of de bewoner, maar het beperkt tevens de kosten voor materiaal en arbeid in verband met het herstel van het lek en de schade.

Specialist lekkage detectie over het onderwerp thermografie: deze methode wordt onder andere gebruikt om vloerverwarming of waterleidingen te traceren

De specialist lekkage detectie technieken gebruikt onder andere een infrarood camera, hierdoor kunnen we accuraat en doeltreffend alle waterleidingen en vloerverwarming leidingen op sporen. Hiermee kunnen we elk lek vaststellen in verschillende constructieonderdelen. De speciale thermografie camera werkt door middel van temperatuursverschillen in de constructie daarmee vinden wij het lek in de vloerverwarming en de lekken in muren. De specialist lekkage detectie kan ook voor u de leidingen lokaliseren van uw vloerverwarming om u zo gericht te kunnen laten boren zonder dat u uw vloerverwarming leidingen raakt. Met deze speciale camera kan de specialist lekkage detectie ook warmteverlies van uw huis controleren.

Specialist lekkage detectie over het onderwerp endoscopie in combinatie met lekdetectie

Endoscopie is een lekdetectie techniek voor het opsporen van lekken in moeilijk bereikbare ruimtes. De specialist lekkage detectie technieken kan door middel van een flexibele kabel met daar aan een videocamera deze ruimtes goed bekijken. Ruimtes zoals spouwmuren, holle ruimtes, afvoeren, plafonds, etcetera. Het voordeel van deze lekkage detectie techniek is dat we niet hoeven te breken en hakken. Vaak voldoet een heel klein gaatje al. Wij kunnen al met onze kleinste sonde van 4,5 millimeter een lek opsporen. Hierbij maken wij maar een gaatje van 5 millimeter. Vaak kan het al in de voeg van een tegel. Beelden worden digitaal vastgelegd.

Onze specialist lekkage detectie over het onderwerp vochtmeting

Bepaalde vochtpatronen kan onze specialist lekkage detectie achter halen door middel van een weerstandsmeting. Onze specialist lekkage detectie kan met deze methode vocht op sporen op een diepte van 20 tot en met 40 millimeter en 200 tot en met 300 millimeter.

Specialist lekkage detectie over het onderwerp drukmeting

Bij een drukmeting gebruikt onze specialist lekkage detectie een drukmeter om drukhoudende leidingen te controleren op drukverlies.

Specialist lekkage detectie over het onderwerp leidinglokalisator

Door middel van het creƫren van een elektrische veld kan onze specialist lekkage detectie met de lokalisator koperen en metalen leidingen opsporen.

Specialist lekkage detectie over het onderwerp traceergas detectie

Met traceergas spuiten wij een combinatie van waterstofgas en stikstofgas in de lege waterleidingen. Doordat het gas erg vluchtig is kan het door de kleinste gaatjes en scheurtjes ontsnappen. Onze specialist lekkage detectie technieken loopt met zijn waterstofdetector alle leidingen, plinten, etcetera, etcetera, na. Zodra we door onze meeting de waterstofgas hebben getraceerd, weten we ook waar het probleem zich bevind. De middelen die wij gebruiken zijn totaal niet schadelijk voor uw gezondheid.

Onze specialist lekkage detectie over het onderwerp akoestisch detail detectie

Voor een lek in uw leidingsysteem dat moeilijk op te sporen is kan onze specialist lekkage detectie gebruik maken van akoestisch detail detectie. Ook de kleinste lekgeluiden worden door onze gevoelige microfoons waargenomen en met behulp van de gepatenteerde Smart-Modus probleemloos gelokaliseerd.

Onze specialist lekkage detectie over het onderwerp kleurstofdetectie

Bij deze methode worden kleurstoffen in de leidingen of afvoeren gespoten om te kunnen opsporen waar het lek zich bevindt. Dit wordt voornamelijk toegepast voor rioleringen. Deze methode kan worden uitgevoerd met UV licht, hierbij brengen wij een voor het oog onzichtbare kleurstof aan en vinden wij dit met onze UV Traceer lamp terug.

Specialist lekkage detectie over het onderwerp opsporen lek in dak

Hierbij maakt onze specialist lekkage detectie ook gebruik van onze UV traceer lamp met kleurstof. Vaak zit het probleem in de aansluiting van een dak. Hierbij is de expertise van onze inspecteur van groot belang. We kunnen ook een rooktechniek toepassen om het dak lek te vinden. Door deze speciale technieken zijn wij in staat zonder hak en breekwerk het dak lek te vinden. Wilt u doeltreffend uw dak lek laten opsporen, neem dan direct contact met ons op.

Specialist lekkage detectie over het onderwerp lekkende vloerverwarming

Niets is zo vervelend als een lek in uw vloerverwarming met tegels op uw vloer. Vaak moet 1 tegel worden verwijderd door middel van hakwerkzaamheden. Meestal heeft de leverancier deze tegel dan niet meer op voorraad. Wij hebben nu de oplossing! De Tile removal system. Tilex Pro 50 tegel is een hijs systeem voor de niet destructieve positionering van tegels, rechthoekige en vierkante tegels tot 50 centimeter grootte. Door middel van hete lucht canon lukt het in de meeste gevallen de tegel zonder te breken te kunnen verwijderen om zo gericht mogelijk uw lek in uw vloerverwarming op te sporen.

Specialist lekkage detectie over het onderwerp de rook gasmethode

De rook gasmethode wordt door een specialist lekkage detectie uitgevoerd voor inspecties op platte daken. De dichte mist kan ontsnappen door openingen in de dakbedekking en is goed zichtbaar over een groot oppervlak.